VR-Dino

Spaar nu VR-Dino’s bij AH

VR-Dino’s bij AH

AH heeft vaak de leukste spaaracties van alle supermarkten, denk bijvoorbeeld aan de wuppies. Heel het land was wild van de wuppies.

Helaas gaan we niet naar het EK dit jaar, dus er ontstaat een leegte aan oranje supermarktacties. Dit keer geen wuppies, oranje zit-kratjes of voetbalplaatjes.

Deze zomer kun je bij AH sparen voor VR-Dino’s!

 

VR-Dino
Spaar nu VR-Dino’s bij AH

 

 

De nieuwe spaaractie van de Albert Heijn zijn VR-Dino’s.

De plaatjes die je kunt verzamelen zijn de sleutel tot twintig VR-belevingen. Albert Heijn presenteert later vandaag de actie aldus Bright.nl.

 

Freek Vonk

Op 20 van de 160 dinoplaatjes staan barcodes die te scannen zijn in de VR Dino-app. Daarmee open je een nieuwe VR-dino, die door de altijd enthousiaste klanken van bioloog Freek Vonk van de nodige informatie wordt voorzien.

Ook kan je straks dino’s op je eigen tafel laten dansen via Argumented Reality.

 

Brillen te koop

Het is een heel pakket, inclusief karntonnen VR-bril waar je een smartphone indoet, een app en dus een echt spaarboek. Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je een set kaarten. De AH gaat ook de brillen verkopen waar de smartphone in gaat: 2,49 euro voor een kartonnen bril en 6,99 euro voor een van plastic.

 

De app is er voor Android en iPhone en de eerste VR-dino krijg je kaartloos.

Wij bij VR-Centre.com zijn benieuwd naar jullie ervaring met de VR-Dino’s van de Albert Heijn. Zal dit een nieuwe rage worden en ontstaat er straks een levendige (ruil) handel in VR-Dino’s?

Laat hieronder een reactie achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.