prijs oculus rift VR bril

Prijs Oculus Rift eindelijk bekend

Over de Oculus Rift is al heel veel gezegd en geschreven. Eén belangrijk feit ontbrak nog en dat was de verkoopprijs.

Vanaf nu is de Oculus Rift te bestellen en de definitieve prijs is daarmee ook bekend.
De Oculus Rift werd al in 2012 gepresenteerd als Kickstarter project. Het enorme succes dat de crowdfundcampagne had en de lovende reacties van iedereen die een prototype mocht proberen, zou uiteindelijk de opmaat zijn voor de huidige VR-hype.

Prijs Oculus Rift

Afgelopen maandag werd alvast aangekondigd dat de Rift dan eindelijk de verkoop in zou gaan. Maar over de prijs werd nog altijd niets gezegd. Op dit moment heeft de online webshop van Oculus echter de deuren geopend en weten we wat de prijs is. in de VS kost hij $599, een Oculus Rift kost in Nederland €699 en daar komt nog zo’n €40 euro verzendkosten bij.prijs oculus rift

 

 

 

 

Met de Oculus Rift ben je er overigens nog niet, je hebt ook een hele stevige (Windows) pc nodig om alle virtuele schoonheden goed weer te geven in je headset. Tijdens het bestel proces van de Oculus Rift kan je je PC testen of deze geschikt is.

prijs oculus rift

Als je de Oculus Rift nu besteld, wordt hij in mei geleverd. We zouden willen zeggen: “Heb je er eentje binnen? Laat ons weten hoe het is!” Maar waarschijnlijk heb je dan wel iets beters aan je hoofd. Letterlijk.

1 gedachte op “Prijs Oculus Rift eindelijk bekend”

  1. Eindelijk! Hij is flink aan de prijs, maar ik heb er voor gespaard dus heb m direct besteld. Zodra ik m binnen heb zal ik hier een review geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.