Samsung Gear VR

Samsung Gear VR consumer edition wordt uitgeleverd!

Het is zover! Het uitleveren van de Samsung Gear VR consumer edition is begonnen. Vooralsnog geldt dit helaas echter alleen in Amerika, waar consumenten de headset vanaf vandaag kunnen pre-orderen en toegestuurd krijgen vanaf 20 november.

Het is zojuist aangekondigd dat de pre-orders van de Samsung Gear VR consumer edition officieel zijn begonnen in Amerika. De consumentenversie van de nieuwe Gear VR wordt vanaf 20 november verzonden naar de mensen die een pre-order hebben geplaatst. De bril wordt duidelijk consumer edition genoemd, wat benadrukt dat men de testfase nu echt ontgroeid is! De consumentenversie blijkt op een aantal punten nog beter dan de vorige Gear VR versies, de consumer edition is lichter en zit daarmee nog comfortabeler tijdens het dragen.

De Gear VR is volgens Samsung de eerste headset die specifiek voor zijn klanten ontwikkeld is. Om de Gear VR te kunnen gebruiken heb je wel een specifieke soort telefoon nodig, aangezien andere smartphones niet worden ondersteund. De telefoons die ondersteund worden zijn onder andere de Galaxy Note 5 en de gehele Samsung Galaxy S6 reeks.

Samsung Gear VR consumer edition beschikbaar als pre-order

Met de Gear VR kun je films kijken op Netflix met de officiƫle Gear VR Netflix app en ook worden er nog meer video apps verwacht zoals een Vimeo app. Verder kun je als gebruiker ook games spelen op de headset. Een specifieke releasedatum van de consumentenversie voor Europa is nog niet bekend, hoewel deze meestal niet te lang na de Amerikaanse release volgt.

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven over de europese releasedatum.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.